torsdag 12 april 2018

Företaget har tagit en paus

Hejsan allihopa,

Det har varit väldigt tyst här ett tag, det beror på att jag lagt all min energi och fokus på familjen senaste året. Har två stycken underbara tjejer som nu kräver all min uppmärksamhet. De får aggera modeller sålänge tills jag laddat om fokus. :) Har tagit en paus i företagandet på obestämd tid.

 Jag kommer fortfarande att kunna ta på mig några få  mindre uppdrag som porträttfotograferingar under sommarhalvåret så hör gärna av er om ni är intresserade. Bröllopsfotograferingar kommer däremot inte att ske under 2018.

Nu börjar våren äntligen lysa med sin närvaro!

Bjuder på lite hemmabilder.


söndag 8 oktober 2017

Underbara Höst


Dammade av kameran för en "riktig" fotografering med våra små hjärtan. Ester och Tove, 9 månader nu. Det är vansinnigt vad tiden går fort! Det regnade och var grått hel dagen men sen kikade solen fram! Älskar att fotografera på hösten. Så otroligt vackert! 

torsdag 20 juli 2017

Mammaledig året ut (2017)

Har inte uppdaterat här på ett bra tag och anledningen till det är att jag gått och blivit tvillingmamma till mina underbara tjejer, Ester och Tove. Då livet som tvillingmamma är mer än ett heltidsjobb numer så har jag beslutat att ta mammaledigt på heltid året ut. :)
onsdag 1 juni 2016

Mira

Underbara söta lilla gullunge! Mira, en sprallig liten tjej som är lite full i fan. :) Som hälsar med världens största leende på läpparna och säger. HÄJ HÄJ!!

måndag 23 maj 2016

Tobbe & Emelie

Har kikat igenom bilderna lite snabbt från helgens superhärliga fotografering med Tobbe & Emelie! Åh vad jag ser fram emot att få tif att gå igenom dem ordentligt. Vi hade verkligen tur med vädret. Solen glimtade fram precis vid rätt tillfällen.  Bjuder på en liten smygkik. :)

onsdag 18 maj 2016

Rosa fluff


Medans jag jobbar för fullt med urval och redigering så bjuder på ännu en outfit jag fotograferat med Julia! :) 

söndag 15 maj 2016

inför Tobbe & Emelie

Idag var jag på årets första införträff med Tobbe och Emelie! Om en vecka gifter som sig! Ser verkligen fram emot att få ta deras porträttbilder.

fredag 13 maj 2016

Aske


Alltså! Jag har inga ord!  Är helt överväldigad över dessa bilder på Maria och Mikaels  underbara lson Aske som jag var och fotograferade häromdagen. jag fotograferade även deras bröllop för 3 år sedan och det var magiskt att få se deras bilder på stora canvastavlor i deras hem och att få höra att de fortfarande är jättenöjda med bilderna.

Kevin

Har missat att lägga upp denna härliga bild på Kevin! Han var så snäll och bjöd på ett smile i sömnen som nu pryder min systers vägg på en stor canvasduk. Sötnöt. :)

Alvin på studsmattan

Det är få saker som ger mig så mycket energi som mina älskade systersöner. Ni ser ju! En solig dag ute på studsmattan. :) Kommer precis hem ifrån en newbornfotografering med lille Filip. I förrgår hade jag en 3 månadersfotografering med lille Aske. :) Har så mycket roligt att gå igenom nu.

torsdag 12 maj 2016

White


Här kommer lite mer spännande från en grym fotografering med Julia. :) 
Efter ett medvetet lugnt 2015 så har jag kommit igång igen. Har varit ute på många bokningar nu i Maj och det ser ut att rulla på framöver så nu kommer bloggen att explodera med nya bilder. :D Så himla roligt! 

fredag 6 maj 2016

Black is the new black!


Bjuder på en till bildbomb med grymma Julia! Nu är våren här på riktigt, känns nästan som sommar ute. Nu tar jag helg, hoppas ni får en underbar helg i solen! :)

tisdag 26 april 2016

Camilla & Joakim

Fick äran att fotografera Camilla & Joakim en kall och blåsig och kall Aprildag. Vi trotsade vädret och lyckades få till det för  Camilla var en riktigt kämpe. :) De har även beställt en newbornfotografering så det känns riktigt roligt att få vara med hela resan!

onsdag 23 mars 2016

Josefine & Daniel

Redigeringsleker lite med gamla bilder och det är så roligt att jag inte kan göra något annat. Bjuder på dessa bilder från Josefine och Daniels stora dag.

Jennifer & Conny


Nu är jag igång med bloggandet igen och fotografen har vaknat till liv. Inkorgen börjar fyllas med bokningar och jag är verkligen peppad inför den här säsongen med nya kunskaper och kreativitet. Fick äran att fotografera Jennifer och Conny förra veckan och det är så roligt att höra att de är nöjda med bilderna som vi tog. En otroligt vacker dag med strålande solsken. Här kommer en liten tjuvkik från fotograferingen. Vad roligt att jag fotografera er och stort lycka till med allt!

tisdag 22 mars 2016

Dax att boka Studentfotografering!

Nu börjar vi gå mot ljusare tider och tiden bara rusar fram. Snart är dagen här då många tar studenten. En dag med många starka känslor och ett minne för livet. Det här paketet är riktat till er studenter som vill ha vackra studentbilder i utomhusmiljö. Vi bokar en tid innan studenten med studentkläder och studentmössa och leker oss fram till fina bilder. Bilderna tas i Falun-Borlängeområdet. Låter det här som något för dig så är du varmt välkommen att kontakta mig via kontaktformuläret eller mail för mer information.

Varma hälsningar,
Malin

måndag 21 mars 2016

Hästfotografering!

La upp en bild från en spontanfotografering med Ebby och hennes häst Shakira på instagram som resulterade i nya följare som var hästmänniskor. :) Därför så gör jag ett specialpaket till er hästmänniskor, då jag fått upp ett starkt intresse för just denna typ av fotografering. Vill locka fram en fin känsla mellan er och er häst. Och ta bilderna vid en fin miljö som exempelvis er hage, en åker, en fin grusväg eller vid vatten. Jag åker hem till er som bor i Falun-Borlängeområdet och fotograferar. Låter det här som något för dig eller någon du känner så tipsa eller kontakta mig via kontakta mig via kontaktformuläret eller mail.

torsdag 17 december 2015

Fia & Jerry

 


Här kommer lite härliga gravidbilder från sommarens fotografering av Jerry & Fia. Just i detta nu har jag uppdaterat kameraväskan med en ny kamera. Datorn håller på att rensas och fräschas upp så jag känner mig laddad med ny energi för 2016! :) Har redan bokat några bröllop så det känns verkligen jätteroligt! Hoppas alla får en underbar jul!

Varma hälsningar, Malin

torsdag 15 oktober 2015

Inför Ingela & Stefan

Bjuder på lite godbitar från planeringsträffen med Ingela och Stefan. Det var fantastiskt att följa med under deras stora dag. Fler bilder från bröllopsdagen kommer inom kort! :)